Strata dôvery znamená energeticky niečo iné, ako nedôvera – 2.časť

Toto všetko sa mohlo diať preto, že ľudstvo ako také, nepochopilo Zákon slobodnej vôle.
Žiaľ musím konštatovať, že v súčasnosti je málo ľudských bytostí  na Matke Zemi, ktoré tento Zákon slobodnej vôle pochopili a prijali, pretože stále neprijímate svoju ZODPOVEDNOSŤ za to ako tvoríte energie vo svojich životoch, pretože dôsledky tohto tvorenia, ktoré potom VY SAMI  žijete, neviete a nedokážete prijať, pretože neprijímate a odmietate prijímať práve za to čo žijete, svoju ZODPOVEDNOSŤ.

 A tak nemáte zvedomenú práve tú skutočnosť, že energia NEPRIJATIA, je práve tým nástrojom strachu, ktorý vás preklopí do POZÍCIE OBETE.
A v tomto okamihu začne VEDOMÁ SPOLUPRÁCA energetickej roviny STRACHU a PÝCHY, ktoré vás začnú ovládať a manipulovať.
Sila, s ktorou na ľudskú bytosť dokáže zaútočiť strach a pýcha obete je tak nepredstaviteľne veľká, že v ľudskej bytosti vždy ! Vždy !! VŽDY !!!  vytvorí bolesť.
V okamihu ako sa v ľudskej bytosti vytvorí bolesť, tak začne bojovať.
A toto je uzatvorený kruh, v ktorom strach v spolupráci s energetickou rovinou pýchy zovrel ľudskú bytosť do svojej moci práve cez energiu bolesti.
A keď sa tak stane, musíte prežiť desaťtisíce  inkarnácií,  aby ste dokázali tento začarovaný kruh strachu a pýchy začať chápať a potom z neho vystúpiť von.
Pokračovanie celého textu v priloženom súbore „PDF“.

VIAC v PDF

Výtvarné dielo je uverejnené so súhlasom autorky Zuzany Minarčíkovej.
Výtvarné dielo podlieha ochrane autorských práv. Akékoľvek jeho kopírovanie či použitie cudzou osobou bez súhlasu autorky sa považuje za ich porušenie.
V prípade Vášho záujmu o obraz kontaktujte autorku na jej stránku na FB: https://m.facebook.com/Malovanky11/?ref=bookmarks
alebo na mail: zuzana.minarcikova85@gmail.com