VINA EVY ? – 4.časť

Uvedomte si, že „jablko“ je symbol Poznania, ktoré prišlo cez ženu, lebo žena je spojená s podstatou, čiže s Láskou a práve žena dala  to Poznanie ochutnať mužovi, lebo on nebol schopný to Poznanie spoznať a prijať.
Tým, že oni obaja cez to Poznanie prezreli,  ich nikto z raja nevyhnal.
Toto je metafora toho, že z tej ilúzie vošli do reality života tu a teraz.
Avšak v tom programe  je  to prepísané tak, že žena je na vine a muža zviedla a kvôli  nej ich vyhnali z raja. Ale práve to je to sladké nevedomie, z ktorého prešli do vedomia a preto z Evy spravili vinníka a z muža obeť.
Bytosti, ktoré sa rodia ako ženy a aj žijú ako ženy, pričom si uvedomte, že sa všetci v čase rodíte  ako ženy, ale aj ako muži a to všetci bez rozdielu, aby ste v tom živote, keď sa narodíte ako žena, aby to tá bytosť -žena- mohla pochopiť  a tak pozdvihla svoju vlastnú hodnotu na ROVNOCENNÚ, aby sa začal prepisovať program o „ vine Evy“ v tom kolektívnom nevedomí do kolektívneho vedomia a tak nastala na Matke Zemi zmena.
„Pokračovanie celého textu v priloženom súbore „PDF“.

VIAC v „PDF“

Výtvarné dielo je uverejnené so súhlasom autorky Zuzany Minarčíkovej.
Výtvarné dielo podlieha ochrane autorských práv. Akékoľvek jeho kopírovanie či použitie cudzou osobou bez súhlasu autorky sa považuje za ich porušenie.
V prípade Vášho záujmu o obraz kontaktujte autorku na jej stránku na FB: https://m.facebook.com/Malovanky11/?ref=bookmarks
alebo na mail: zuzana.minarcikova85@gmail.com